Service en onderhoud

Goed onderhoud aan je installaties is belangrijk voor de levensduur van uw producten. Daarnaast voorkom je vervelende verrassingen met een goed onderhouden installatie. Want niemand zit te wachten op onverwachte storingen. Met regelmatig onderhoud aan je producten kun je veel storingen voorkomen én gaan jouw installaties langer mee.

Garantie op je installatie

Wanneer jouw installatie goed onderhouden wordt gaat hij -logischerwijs- langer mee. Maar wist je ook dat fabrikanten de jaarlijkse onderhoudsbeurt vaak verplicht stellen wanneer je wilt profiteren van de maximale garantietermijn? Wanneer je niet kunt aantonen dat je installatie jaarlijks onderhouden is, kan de garantie van je product vervallen. Vervelend en dus niet nodig. Zorg er daarom voor dat jouw installatie onderhoud krijgt van een erkend installateur!

Energiezuigheid en veiligheid

Een goed onderhouden cv-ketel stookt zuiniger dan een slecht onderhouden exemplaar. Tijdens het onderhoud wordt een cv-ketel schoongemaakt, nagekeken en zo optimaal mogelijk afgesteld. Hiermee bent u verzekerd van een zo goed mogelijk werkend centrale verwarming. Tijdens het onderhoud worden ook eventueel defecte onderdelen vervangen. Zo stookt u niet alleen zuiniger maar blijft de installatie ook veilig. Onderhoud loont!

Onderhoudsabonnement

Wij helpen je natuurlijk graag bij het onderhoud van je cv-ketel, airco of andere installatie in uw woning of bedrijfspand. Daarom kunt je bij ons terecht voor een onderhoudsabonnement. Voor je cv-ketel geldt het onderstaande tarief. Heb je andere apparaten waar onderhoud aan gewenst is? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor de juiste prijzen en voorwaarden.

Abonnementsvormen

Wij bieden service- en onderhoudsabonnementen aan in 3 vormen. Ontdek welke abonnementen het beste aansluit bij jouw comfortwens.