Ervaar een warm en comfortabel thuis

Niets is zo fijn als een warm en comfortabel huis. De plek waar u volledig tot rust kunt komen. Wij hebben daarom voor dit najaar de beste verwarmingsoplossingen voor u. Duurzaam, veilig én vakkundig geïnstalleerd door de specialisten van Kerkhoff Installatiebedrijf

Hoe kunnen we je helpen?

Nieuwe CV ketel

Kies voor een van onze scherpe aanbiedingen.

CV keuzehulp

Ontdek welke cv-ketel het beste past bij jouw woonsituatie.

CV onderhoud

Voorkom problemen met onderhoud aan je CV.

Offerte op maat

Ontvang een passende offerte voor jouw installatieklus.

CV-ketel onderhoud

Een cv-ketel heeft ieder jaar onderhoud nodig. Je kunt ieder jaar zelf een installatiebedrijf bellen, wanneer het jou dus uitkomt. Tijdens het onderhoud wordt de cv-ketel nagekeken en schoongemaakt. Daarnaast wordt ook de cv-ketel opnieuw afgesteld. Zo weet je zeker dat je zo optimaal én energiezuinig mogelijk stookt.

Een goede ventilatie

Het hele jaar door een aangenaam binnenklimaat? Voor een gezond binnenklimaat moeten we de vervuilde lucht en het vocht zoveel mogelijk afvoeren.

Een duurzame optie?

Heb je wellicht interesse in een duurzame oplossing om het gebruik van fossiele brandstoffen te verminderen? Er zal tal van mogelijkheden, wij vertellen je hier graag meer over.

Vloerverwarming

Vloerverwarming wordt een steeds vaker gebruikte manier om een woning te verwarmen. Vaak is het een vorm van bijverwarming, maar steeds vaker wordt het gebruikt als hoofdverwarming.